Site search

Site menu:

Címkék

Egészség napok Majkon EgĂŠszsĂŠg napok Majkon Fesztiválok Majkon FesztivĂĄlok Majkon Kulturális programok Majkon KulturĂĄlis programok Majkon Monte Corona Egyesület Monte Corona hírek Műemlék kocsma Budapesten

Kategóriák

 

április 2024
H K S C P S V
« jún    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Legutóbbi

Hasznos linkek

Civilek örökségeinkért – Civil fórum és konferencia Miskolcon

A Herman Ottó Tudományos Közhasznú Egyesület három napos konferenciát szervezett Miskolcon május 29. és 31. között. A konferencia az örökségvédelemmel foglalkozó magyarországi és határon túli civil szervezetek számára teremtett bemutatkozási lehetőséget, és egymás tevékenységének megismerésén túl kicserélhettük pozitív-negatív tapasztalatainkat is.

A konferenciát az NCA támogatta pályázati úton, és annak ellenére, hogy a HOTE egy hónappal a konferencia kezdete előtt értesült arról, hogy a támogatás rendelkezésre áll, nagyon tartalmas és színvonalas programot szerveztek, amit ezúton is köszönünk. 

Egyesületünk az ŐRTÁRS Alapítvánnyal közösen mutatkozott be a második nap délutánján, példás volt a hallgatóság kitartása és figyelme a finom ebéd és borok után – köszönjük! Nagyon érdekes és lelkesítő volt a többi hasonló szervezet bemutatkozását hallgatni, jó érzés volt, hogy mások is ugyanazt gondolják, ugyanúgy küzdenek, és hasonló problémákkal találkoznak. A lelkesülésen túl úgy érezzük, hogy sikerült néhány konkrét gondot-problémát alaposan körüljárni, megbeszélni, megoldási javaslatokat találni, és hasznos és fontos kapcsolatok is kialakultak, amik jó alapok lesznek a jövőbeli együttműködéshez.