Site search

Site menu:

Címkék

Egészség napok Majkon EgĂŠszsĂŠg napok Majkon Fesztiválok Majkon FesztivĂĄlok Majkon Kulturális programok Majkon KulturĂĄlis programok Majkon Monte Corona Egyesület Monte Corona hírek Műemlék kocsma Budapesten

Kategóriák

 

június 2024
H K S C P S V
« jún    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Legutóbbi

Hasznos linkek

Majki Biofesztivál - 2009 szeptember 20. vasárnap 10-18 óráig

Egészség? Betegség? Mit tehetek magamért? Hol a felelősségem, sorsom alakulásában?
Soha nem késő! Bárhogy éltél, bármit gondoltál, megváltoztathatod.
Légy tudatos, légy egészséges, légy boldog.

Az idei biofesztiválon a fenti témákban hallunk előadásokat, a megváltozott ember, a megváltozott környezetben hogyan létezhet boldogan, nyugodtan, kiegyensúlyozottan.Vajon a rémisztő rák csakugyan olyan rémisztő? Vagy van megoldás rákos megbetegedés esetén is? Az étkezés minőségének, a mozgásnak, a jó levegőnek (oxigén), a helyes gondolatoknak, a hitnek, a hagyományaink, gyökereink ápolásának szerepe egészségünk megőrzésében. Az alternatív gyógymódok, a keleti  és nyugati orvoslás helyes ötvözetének ismerete feltétlenül szükséges, ha felelősen akarunk dönteni sorsunk, egészségünk életbevágó kérdéseiben.
Ezekből kaphat ízelítőt az idei majki biofesztiválon. Biogazdák sora, terapeuták, gyógynövény termesztők, természetgyógyászok, masszőrök, állapotfelmérők, várják az érdeklődőket .
A fesztivált a majki Kamalduli Remeteségben rendezzük, ősi szakrális helyen, Szent György vonalak csillag alakú találkozási pontján. Ezen a helyen ősidők óta volt emberi élet, a pozitív földsugárzás mágnesként vonzotta ide az embereket élni, kegyhelyet, templomot építeni. Bármi történt is a világban, háborúk, törökdúlás, üzleti, ideológiai csaták, viharok, a majki domb megőrizte erejét. Kollégáink az érdeklődőknek bemutatják lengyelbot segítségével a sugárzás helyét, a gyógyulni, feltöltődni vágyók a földi erővonalakon  relaxálhatnak.

A kicsiket kézműves gyermekfoglalkoztató várja, drámajáték a nagyobbakat, akinek kedve van, részt vehet tradicionális körtáncban. Az angolparkban biochef gondoskodik a finom, egészséges, bio főtt-sült ételekről. Az idegenvezetés egész nap zavartalanul működik, a terület akadálymentes.
Belépőjegy egységes kedvezményes 600 Ft.
Aki nem autóval érkezik, kisvonattal jöhet föl Oroszlányból, a kisvonat ingyenes.
A rendezvény támogatói:  Természetgyógyász Magazin
                                           Biokontroll Hungária
                                           Biokultúra Szövetség

 Bővebb információ, részletes program szeptember első hetében olvasható honlapunkon.                                
Telefonon érdeklődni a 06 20957 66 48-as, illetve a 06 20 2225242-es  telefonszámokon lehet.
Amennyiben jelentkezni szeretne kiállítónak, kattintson a “bővebben” gombra.
A mai bioélelmiszerek és gyógynövények bemutatásával és megvásárlásának lehetőségével részint megidézzük az egykori szerzetesi világot , az étkezési szokásaikon keresztül, részint alternatív terápiás kezelések elengedhetetlen kiegészítőit kínáljuk az érdeklődőknek.

A fesztiválon a biovásár mellett különböző előadásokkal, tanácsadással, zenei programokkal várjuk a kedves érdeklődőket.

A fesztivál látogatói ezen a napon a Remeteséget kedvezményes belépődíjjal látogathatják .
Az autó nélkül érkezőket kisvonat hozza fel Oroszlányból ingyen.
Az eddigi biofesztiválokon a látogatószám 980-2100 fő között mozgott.
Hirdetjük a Természetgyógyász Magazin szeptemberi számában, TV2-n előző héten, sok ezer szórólappal, a bioboltokban, a bécsi bio nagykereskedésekben,  az augusztusi bösztörpusztai Magyarok Gyülekezetén, a Biokultúra Szövetség és Biokontroll Hungária fórumain, a helyi sajtóban rádióban.
 
Sok szeretettel várjuk jelentkezését színvonalas termékeivel, szolgáltatásával.
Jelentkezni a 06-20-957-66-48-as telefonszámon lehet.

Hozzászólások

Pingback from Fenntartható Fejlövés - » 4. Majki Biofesztivál
Time 2009. szeptember 12. szombat at 13:09

[...] a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága és a Monte Corona Egyesület [...]